2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın baplarının ve daha biryoğun yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle sağlandığını öğrenmek kabilinden yapı taşı durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya essah ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında kesin kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru veya yaylı menteşe ile muktezi metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir öbür ilke ise güvenlik adına ihtiyaç duyulan şiabat contalardır.

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması sinein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Bapnın bedii örgüsı ve istem edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Sertifikasız yangın kapıları da munis maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir seçenek sunar.

Montaj: Yangın kapısı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bunun karınin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu kabil mümkün.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Sizin için yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye yönlü yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı merdiveni uygulamasına yan yana hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page